Menü
Your Cart

Rólunk

Az RWA Hungária kft csapata köszönti Önt weboldalán.

Társaságunk magyarországi létesítményeken beépített hő- és füstelvezető berendezések, valamint tűzgátló szerkezetek gyártóművi utasítások szerinti karbantartására, szervizelésére, a meglévő rendszerek átalakítására és bővítésére szakosodott szolgáltató vállalat.

Márkafüggetlen társaságunkat 2014-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy a magyar piac egyik stabil, meghatározó szereplője legyünk. Tulajdonosaink és munkatársaink több évtizedes, piacvezető nemzetközi vállalatoknál szerzett tapasztalatokkal rendelkeznek a magyar és nemzetközi piacokon, amit a mindennapok során kamatoztatunk munkánk során.

Egyre növekvő ügyfélszámunk és forgalmunk visszaigazolja vállalati ars poétikánk létjogosultságát, amely így hangzik: Ami kell! 

Partnereink jelentős hozzáadott értékkel, többletszolgáltatásokkal találják magukat szembe az együttműködésünk során, amit hűséggel szoktak díjazni. Mivel magyar tulajdonú kisvállalkozásként márkafüggetlenek vagyunk, nem célunk és feladatunk a külföldi anyacég érdekeit képviselni, ellenkezőleg: minden helyzetben a megbízóink, meglévő és leendő ügyfeleink érdekeit képviseljük, ha kell a tervezőknél, ha kell a beruházóknál, ha kell a hatóságoknál, vagy akár a kivitelezőknél, beszállítóknál és gyártóknál.

Elégedett a jelenlegi beszállítójával? Ez természetes, ettől még Ön is érdekelt lehet ugyanazon műszaki tartalom mellett egy versenyképesebb ajánlatban. Sok érvünk van, hogy Önnek is érdemes legyen Társaságunkat munkával megbízni, ha kíváncsi rá, szívesen tájékoztatjuk.

Telephelyünkön állandó alkatrészkészletet tartunk minden ismert gyártó termékeihez. 

Keresse bizalommal munkatársainkat, az Ön érdeke: a mi érdekünk!